Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@12:20:57 GMT

استان تهران پایه ثابت آمار زمین‌خواری

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۹۹۶۰

استان تهران پایه ثابت آمار زمین‌خواری

باتوجه به آمارهایی که هر ماه از سوی سازمان ملی زمین و مسکن ارایه می شود، فارس و تهران معمولا در بین استانهای دارای بیشترین موارد زمین‌خواری قرار دارند.

به گزارش مشرق، تعرض به اراضی ملی طی شهریورماه ۱۴۰۰ در کل کشور از نظر تعداد ۳۸۲ مورد و از نظر مساحت ۱۰۸ هکتار بود. در آخرین ماه از تابستان ۶۷ مورد اجرای احکام در زمین‌های دولتی به مساحت بیش از ۱۴۱ هکتار و ارزش بیش از ۴۰۸۵ میلیارد تومان صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار زمین‌خواری نسبت به مردادماه از نظر تعداد افزایش ۲.۴ درصد و از نظر مساحت کاهش ۱۱ درصد را نشان می‌دهد. مردادماه ۱۴۰۰ تعداد ۳۷۳ مورد تعرض در اراضی دولتی به مساحت بیش از ۱۲۲ هکتار رخ داده بود. جمع اجرای احکام نیز ۵۵ مورد به مساحت بیش از ۱۹ هکتار و ارزش بیش از ۳۸۶ میلیارد تومان بود.

اما آمار شهریورماه استانهای آذربایجان غربی با ۷۴ مورد، فارس ۴۶، مرکزی ۴۵، خوزستان ۳۱ و تهران ۲۸ مورد را در رتبه‌های اول تا پنجم زمین‌خواری قرار می‌دهد. از نظر مساحت، استان تهران با ۱۱۹ هزار و ۱۱۰ متر مربع رفع تصرف، بالاترین میزان مساحت زمین‌خواری را در کل کشور طی شهریورماه ۱۴۰۰ به خود اختصاص داد. رتبه چهارم درخصوص مساحت نیز به استان فارس تعلق گرفت.

یک فقره زمین‌خواری در سمنان به مساحت ۷۰ هزار متر

نکته قابل توجه دیگر اینکه با وجود تنها یک فقره زمین‌خواری در استان سمنان، این استان رتبه سوم را از نظر مساحت رفع تصرف به خود اختصاص داد. در شهریورماه ۱۴۰۰ یک مورد رفع تعرض به اراضی ملی در شرق سمنان به مساحت ۷۰ هزار متر مربع انجام شد.

آنطور که جواد خردمند ـ فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن ـ گزارش داده بهترین عملکرد در رفع تعرض را استان‌های آذربایجان غربی، فارس و مرکزی و بهترین عملکرد در اجرای احکام را نیز استان‌های تهران، کرمان، آذربایان‌غربی و مرکزی به خود اختصاص دادند. او میزان دریافت گزارش مردمی از وقوع تصرف را ۴۶۵ مورد عنوان کرد.

بر اساس اعلام فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن تعرض به اراضی دولتی در استان‌های مختلف و عملکرد یگان حفاظت سازمان، شهریور امسال (۱۴۰۰)، شاملِ رفع ۴ مورد تعرض از ۱۳ هزار و ۲۰۰ مترمربع اراضی در آذربایجان‌شرقی، رفع ۷۴ مورد تعرض از ۱۸ هزار و ۴۰۰ مترمربع اراضی در آذربایجان‌غربی، رفع ۲ مورد تعرض از ۵۵۰ مترمربع اراضی در اردبیل، رفع ۱۰ مورد تعرض از ۳۲ هزار و ۶۰۰ مترمربع اراضی در اصفهان، رفع ۱۶ مورد تعرض از ۵۹ هزار و ۵۸۵ مترمربع اراضی در البرز است.

همچنین، رفع ۲۲ مورد تعرض از ۴۵ هزار و ۷۵۷ مترمربع اراضی در ایرانشهر، رفع یک مورد تعرض از ۲۰۰ مترمربع اراضی در ایلام، رفع ۱۸ مورد تعرض از اراضی به مساحت ۱۰۹ هزار و ۹۹۰ مترمربع اراضی در بوشهر، رفع ۲۸ مورد تعرض از اراضی به مساحت ۱۱۹ هزار و ۱۱۰ مترمربع در استان تهران، رفع یک مورد تعرض از ۲۰۰ مترمربع اراضی در جنوب کرمان، رفع یک مورد تعرض از ۱۰۰ مترمربع اراضی چهارمحال و بختیاری، رفع ۴ مورد تعرض از ۶۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع اراضی خراسان‌رضوی، رفع فوری تعرض از ۳۱ مورد تعرض از ۳۲ هزار و ۹۶۶ مترمربع زمین در استان خوزستان بخش دیگری از عملکرد یگان حفاظت در شهریور ۱۴۰۰ گزارش شد.

خردمند همچنین، رفع ۲ مورد تعرض از اراضی به مساحت ۲۴ هزار و ۱۱۳ مترمربع در زنجان، رفع یک مورد تعرض از یکصد هزار مترمربع اراضی در سیستان‌وبلوچستان، رفع یک مورد تعرض از ۷۰ هزار مترمربع اراضی در شرق سمنان، رفع ۴۶ مورد تعرض از ۶۳ هزار و ۸۴۹ مترمربع اراضی در فارس، رفع یک مورد تعرض از ۱۵۰ مترمربع اراضی در قزوین، رفع ۴ مورد تعرض از ۵ هزار و ۲۷۳ مترمربع اراضی در استان کردستان، رفع ۱۷ مورد تعرض از ۱۷ هزار و ۸۳۵ مترمربع اراضی در کرمان را از جمله تلاش‌های یگان در این استان‌ها برشمرد.

به گفته وی، رفع ۲ مورد تعرض از یکهزار مترمربع اراضی استان کرمانشاه، رفع ۱۴ مورد تعرض از ۲ هزار و ۵۳۶ مترمربع اراضی در کهگیلویه‌وبویراحمد، رفع یک مورد تعرض از ۵۰۰ مترمربع اراضی در استان گیلان، رفع یک مورد تعرض از ۳۰۲ مترمربع اراضی در لارستان، رفع ۲ مورد تعرض از ۲۵۰ مترمربع اراضی در لرستان، رفع یک مورد تعرض از ۱۳ هزار و ۷۰۰ مترمربع اراضی مازندران، رفع ۴۵ مورد تعرض از ۴۶ هزار و ۲۷۰ مترمربع اراضی در مرکزی، رفع ۱۲ مورد تعرض از ۳۰ هزار و ۸۴۴ مترمربع اراضی در هرمزگان، و رفع تعرض از ۲۰ مورد اراضی دولتی به مساحت ۲۱۳ هزار و ۶۹۷ مترمربع در استان یزد از دیگر مواردی است که یگان در استان‌ها برای شهریور ۱۴۰۰ به انجام رسانده است.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان زمین خواری تهران استان تهران سیستان و بلوچستان استان کردستان اراضی ملی رفع ۲ مورد تعرض مترمربع اراضی مورد تعرض از ۲ ۴ مورد تعرض نظر مساحت زمین خواری یگان حفاظت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۹۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی ۱۲۰۰ مالباخته زمین‌های هفت‌آسیاب سنندج + فیلم
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
  • رفع تصرف ۸ هزار متر از اراضی ملی در رودسر
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد